Szállítás és Fizetés

 

Szállítási lehetőségek:

 

Házhozszállítás a GLS futárszolgálat egy munkanapos szolgáltatásával. A szolgáltatás díja csak 1250 Ft!

 

Európa más országaihoz szállítási lehetőségek az adott ország helyi postájával vagy futárszolgálatával történik csomagkuldes.hu-n keresztül: 

Németországba - német posta: 2190 Ft 

Ausztria - osztrák posta: 1930 Ft

Lengyelország - lengyel posta: 1800 Ft

Szlovákia - szlovák posta: 1500 Ft

Csehország - cseh futárszolgálat: 1675 Ft

Fizetési lehetőségek:

Bankártyás fizetés rendeléskor

Banki átutalás, illetve készpénz befizetése bankszámlánkra

Utánvétes fizetés házhozszállításnál (ennek külön díjazása van)

 

Házhozszállítás

 

Szállítás a GLS futárszolgálat szolgáltatásával, 1 munkanapos csomagként, melynek díja a rendelt mennyiségtől függetlenül bruttó 1250 Ft. Az 1 munkanapos szállítást a futárszolgálat vállalja ezért felelősséget nem tudunk vállalni! Előfordulhat ritkább esetben 2 munkanapos kiszállítás! 

 

 

Fizetési lehetőségek részletesen

Vásárláskor többféle módon is fizethetsz, nekünk minden fizetési mód egyenértékű!

Bankkártyás fizetés

 

Egyszerű és bankköltség mentes megoldás a B-payment. biztonságos rendszerén keresztül!  A banki fizetőoldal adattartalmáról a Emkeszerkok nem szerez tudomást, az tőlünk függetlenül és védetten történik. A termék szállítási határidejét a sikeres bankkártyás fizetés visszaigazolástól kell számolni.

 

 

Fizetés banki átutalással vagy banki készpénz befizetéssel

Ebben az esetben vállalod, hogy a rendelést követően átutalod, vagy bankszámlánkra a Magnet bank. bármely magyarországi bankfiókjába készpénzben befizeted rendelt termékek ellenértékét. Az általad vásárolt termékek gyártása csak a rendelés teljes ellenértékének bankszámlánkra történő megérkezését követően kezdődik, a szállítási határidőt ehhez képest szükséges kalkulálni. Ha sürgős a szállítás, kérjük, küldd el nekünk e-mailben a banki fizetésed igazolását (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) a rendelés számára való hivatkozással!

 

Hornyák Mónika Melinda E.V

Bank neve: Magnet Bank

Bankszámlaszám: 16200254 10073021