Személyre szabott body és póló - egyedi póló és body

Az Emke szerkók termékcsalád egyik legkedveltebb terméke az adatos/személyre szabott kombidressz és póló.

Webshopunkban jelenleg közel 180 féle adatokkal és cuki mintákkal ellátott egyedi grafika közül válogathatsz, eme kis gyűjtemény minden darabja kedves megrendelőink kívánsága alapján került megtervezésre.
3 éve nagy szeretettel, odaadással és a tőlünk telhető legnagyobb szakértelemmel tervezünk egyedi születésnapi ruhácskákat a minket felkereső édesanyák számára, akik alig várják, hogy az áhított, általuk kigondolt szerkókat kézhez kaphassák és ráadhassák kicsi/nagy gyermekükre.
E közkedvelt minták különlegessége, hogy a kis születésnapos adatait és kedvenc szokásait, éppen aktuális tudását tartalmazza, a kedvenc figurájukkal megspékelve, finomat kigondolt és kidolgozott színekkel megtervezve :)

Ez a kedves és különleges ruhadarab nem csak egy egy alkalmas szülinapi partikellék. Sokkal több és értékesebb annál, hiszen gyermekünk életének egyik legfontosabb momentumát menti el az utókornak, csodálatos emlékként sok édesanya képkeretbe foglalja vagy elteszi a baba emlékdobozába, nem beszélve a csodás fotókról, melyek a családi fotózások alkalmával születnek. A Emke szerkó csodálatos kiegészítője és maradandó emléke egy szuperül megszervezett születésnapi fotózásnak.

A sok-sok mintát áttekintve és inspirációt gyűjtve neked is lehetőséged van arra, hogy a te gyermeked is saját, általad elképzelt és általunk megvalósított egyedi szerkóban ünnepelhessen a nagy napján. Ha nem találsz számodra megfelelő mintát, vagy csak egy-egy motívumot, színsszeállítást variálnál, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot, hiszen szívügyünk, hogy az édesanyák a lehető legelégedettebben csomagolják ki a csodás végeredményt, és jószívvel adják rá gyermekükre a közösen megtervezett ruhadarabokat :)

Ha kislányod van, csodás tüll és pamutszoknyákat is kínálunk nektek, melyhez természetesen színben harmonizáló mintákat tervezünk a bodyra/pólóra.

Személyre szabott body és póló - egyedi póló és body

Termékeinkre a minták az egyik legtartósabb technikával, textilnyomással kerülnek, a bodykat, pólókat és szoknyákat gondos és ügyes kezű varrónőink varrják.

Válogass te is több száz mintákból, vagy bátran használd a keresőt, ha konkrét mintát keresel. Rákereshetsz konkrét kedvencekre, mint pl. oroszlán, kukásautó, cica, tűzoltó autó.

Ha elakadtál hívj minket bármikor, szívesen segítünk eligazodni az oldalon, vagy a rendelés felvételben.

Nézd meg az aktuális kedvencünket a linkre kattintva:

Kövess minket Facebookon és Instagrammon is, vagy csatlakozz zárt Facebook csoportunkhoz.

www.facebook.com/emkeszerkok
https://www.facebook.com/groups/296928127423712/
www.instagram.com/emkeszerkok/